Recept na nedělní ovesnou kaši

Tip jak si z ovesných vloček a několika dalších běžných surovin připravit vynikající snídani.

Ingredience:

  • 70g Amix vločky (osolené)
  • 1 vejce od šťastné slepičky
  • 50g žampiónů
  • 10g kokosového oleje
  • 30g jarní cibulky
  • 50g cottage ve smetaně
  • 50g Greek jogurt

Postup:

Vločky si zalejeme horkou vodou a necháme tak hodinku, aby nám nabobtnaly. Na pánvi si rozehřejeme olej a opečeme na něm plátky žampiónů a volské oko. Do vloček přidáme jogurt, cibulku, trochu žampiónů (některé si necháme na ozdobu) a vše společně prohřejeme. Nakonec ozdobíme volským okem, žampióny, cottage a jarní cibulkou.

 

Průměrné nutriční hodnoty:

Bílkoviny Sacharidy Cukry Tuky Energie
21g 59g 5g 6g 431kcal